Screens

Screens houden zonlicht en warmte buiten

Wanneer de zomer aangebroken is willen we daar natuurlijk volop van kunnen genieten. Met normale zonwering verduisteren we de volledige woning en kunnen we niet meer naar buiten kijken. De oplossing is het monteren van screens als zonwering aan uw woning of bedrijfspand. Screens nemen weinig ruimte in beslag en hebben een mooie en strakke uitstraling. Daarnaast hebben screens een uitstekende zonwerende werking en van binnenuit kunt u er prima doorheen kijken.

Alle soorten en maten zijn direct leverbaar

Doordat wij samenwerking met erkende zonweringsbedrijven kunnen we u vrijwel altijd leveren uit voorraad. Screens zijn er in alle soorten en maten te krijgen en kunnen ook in alle kleuren geleverd worden.

Montage en constructie

Screens zijn eigenlijk doeken die aan de onderkant verzwaard zijn met een aluminium lat. Het doek kan, door elektrische bediening, tussen de geleiders op gewenste hoogte gebracht worden. Screens zijn een heel mooi alternatief voor de traditionele zonwering en ook goedkoper.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De mogelijkheden met screens zijn eindeloos. Laat u daarom goed adviseren door een erkend zonweringsbedrijf in uw regio. Wanneer u ons contactformulier op deze website volledig invult krijgt u binnen 24 uur enkele offertes van onze partners, waarmee wij samenwerken. Zo kunt u deze rustig vergelijken op prijs en kwaliteit.

*Uit de praktijk is gebleken dat het vergelijken van zonwering offertes een besparing van ongeveer € 350,- oplevert.

Offerte aanvragen zonwering