Jaloezieën

Jaloezieën

Wie houdt er niet van een beetje zonneschijn? Soms kan de zon echter te fel uw woning binnen schijnen waardoor het hinderlijk wordt. Met jaloezieën voor uw ramen kunt u met behulp van het tuimelkoord of de tuimelstang het zonlicht dat binnenvalt gemakkelijker regelen. Bovendien kunnen jaloezieën uw interieur helemaal compleet maken en een extra vleugje sfeer in huis brengen. Laat u hier inspireren door de mogelijkheden!

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar jaloezieën die uw huis een extra warme en natuurlijke uitstraling geven. Maar ook binnen het aanbod aan houten jaloezieën hebt u vervolgens nog een uitgebreide keuze aan stijlen. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in uitvoeringen van chique en klassiek tot modern en trendy. Mooie kleuren voor houten jaloezieën zijn onder meer een lichte eikenhouten kleur, een donkerbruine walnootachtige kleur, kersenhout rood, een teakhouten kleur of een rustieke grijze kleur.

Aluminium jaloezieën

Ook aluminium jaloezieën helpen u om de lichtinval in uw woning gemakkelijk te controleren. Gaat u voor een trendy look van uw woning, dan zijn aluminium jaloezieën een prima oplossing. Aluminium kozijnen zijn ook geschikt voor woningen met een strak en modern design. U hebt een uitgebreide keuze aan kleuren. Kiest u voor een neutrale kleur als wit, crème of grijs? Of gaat u voor een opvallendere trendy kleur als rood, groen of geel? Het aanbod aan kleuren is uiteraard nog veel uitgebreider. Er zijn vast mooie aluminium jaloezieën te vinden die aan uw woonwensen voldoen.

Jaloezieën op maat

Onze zonweringspecialisten kunnen u met hun jarenlange ervaring uitstekend adviseren en samen met u tot een passende oplossing komen! Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om jaloezieën op maat te laten maken. Onze specialisten zorgen dat uw jaloezieën-klus tot in de puntjes geregeld wordt. Vraag hier meteen vrijblijvend en kosteloos een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen

Type code over*: captcha

Kwalitatieve samenwerking met Samenwerking Vena zonwering