Dakraam rolluiken

Dakraam rolluiken

Bent u op zoek naar zonwering voor uw dakraam? Dan zijn dakraam rolluiken een zeer goede optie. Naast dat dit type zonwering het zonlicht buiten houdt heeft het tevens een inbraak werende functionaliteit. Tenslotte werken rolluiken isolerend in de wintermaanden. Drie redenen om te kiezen voor dakraam rolluiken.

Diverse soorten verkrijgbaar

Dakraam rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo kunt u bij de merken Velux en Roto vaak kiezen uit beperkte kleuren terwijl het merk Roma ze levert in iedere RAL-kleur. Vraag uw rolluiken specialist naar de eigenschappen en welke rolluik het beste bij uw dakraam past.

Vraag gratis een offerte aan

Omdat ieder dakraam uniek is komen onze specialisten graag even bij u langs om de situatie te bekijken. Wanneer u hiernaast alvast een globale omschrijving geeft van uw situatie, dan kunnen wij u alvast een vrijblijvende offerte toesturen. Denk hierbij aan de aantallen, afmetingen en hoe u de bediening van de dakraam rolluiken wenst (handmatig of elektrisch). We hopen van harte dat wij u van dienst mogen zijn.

*Uit de praktijk is gebleken dat het vergelijken van rolluiken offertes een besparing van ongeveer € 350,- oplevert.

Offerte aanvragen zonwering